Professzionális fegyverápolás

TISZTÍTÁS

Lövészet, vagy vadászat után tisztítsa meg fegyverét Break Free CLP-vel. Miután a CLP áthatolt a szennyrétegen feloldja azt, majd egy kefe, vagy kendő segtségével távolítsa el a szennyeződést.

A tisztítás alatt az olaj a fém felületén marad vékony réteg formájában. Ez a vékony olajréteg elasztikus, nem szárad be még magas hőmérsékeleten sem. Ez a kenőfilm polialfaolefineket és tetrafluorietilént tartalmaz, mindkettő olyan szintetikus termék, amely még a +200 Celsius fok feletti hőmérsékletet is kibírja. Az olaj által a mozgó alkatrész könnyedén jár, a súrlódás és kopás csökken. Fegyvere a tisztítás után újból használatra kész.

Nagyobb igénybevétel esetén, illetve nagy sorozatszámú lőfegyvereknél használja a Break Free LP/SMX terméket, mely megóvja fegyverét az erős és gyakori súrlódás okozta kopástól extrén körülmények között is.


TÁROLÁS

A tárolás előtt tisztítsa meg fegyverét CLP-vel, majd használja a Break Free Collector-t. Amennyiben a Collector használata megfelelő volt, úgy a kikonzerválás szükségtelen lesz, az újbóli használatba vételkor fegyvere tökéletesen fog működni.

A Collector extrém hosszú tárolást is lehetővé tesz, mely akár 5 év(!) is lehet. Múzeumok és fegyvergyűjtők egyaránt használják.


BF_reklam_kep_03b.jpg

Depositphotos_1537108_l_resize.jpg